Referenser


"Vi gillar nytänkande, smarta, prisvärda giweaways till våra kunder. Vårt bolag kommer ofta på lite galna kreativa kampanjer. Som vi dessutom vill genomföra samma dag. Det är inte lätt att vara leverantör till oss... men med Lisa som kontakt på Totalreklam så finns det inget som är omöjligt. Hon gör det omöjliga möjlig för oss."

- Ewa-Lill Witedal, Hogia Fastighetssystem AB


"Levererar kreativa lösningar för våra behov, proffsig service och snabb återkoppling där vi får återkommande nya korrektur tills vi är nöjda med slutresultatet."

- Sabina Öberg, TechStar IT


"I vår tillväxt arbetar vi kontinuerligt med att binda upp långsiktiga partners som förstår och har samsyn med vår vision, verksamhet och behov. Genom engagemang, glädje , entreprenörskap och riktigt bra leverans är vi väldigt nöjda att ha just Lisa som vår kontakt. Totalreklam levererar över förväntningarna, väl värt att rekommendera vidare."

- Magnus Rudén, TM2


När man är som vi, i en expansiv fas, är det viktigt att ha en bra samarbetspartner där man kan lita på att jobbet blir gjort. Totalreklam levererar kvalitativa produkter med bra leveranstider och priser.

- Andreas Karlsson, AD Bildelar


"Vi upplever Elias som lättsam och enkel att kommunicera med. Han är serviceminded och mån om att erbjuda produkter som han tror passar oss som kund. Elias är effektiv, lyhörd och nytänkande, vilket är väldigt tacksamt för oss som kund när vi letar nya produkter och önskar tips och idéer. Vi får alltid snabb återkoppling och det har aldrig varit några konstigheter, vare sig med beställningar eller leveranser. Vi är otroligt glada att ha Elias som vår kontaktperson."

- Elin Hjorth, Stendahls Bil